Web Design Services

Bedrijfs analyse en audit 

Een succesvolle online strategie is gebaseerd op een juiste analyse van uw website en uw bedrijf.

Complete company analysis

Een complete bedrijfsanalyse en audit omvat niet alleen uw huidige site, maar ook een campagne onderzoek voor het verkrijgen van een goed inzicht in uw branche. Het bepaalt ook uw huidige positie binnen Google versus uw belangrijkste concurrenten.

Een grondige audit identificeert en verhelpt eventuele belemmeringen voor de prestaties van uw website en helpt om de basis te leggen voor een goede online marketing campagne. De volledige analyse biedt uitgebreide ontwerp aanbevelingen, content marketing strategieën en een plan dat garanties biedt voor de ondersteuning van uw zakelijke behoeften en doelstellingen. Bovendien bepalen wij de doelen die een belangrijke rol spelen in uw gepersonaliseerde marketingcampagnes.

Effective Web Development Solutions

We werken nauw samen met onze klanten bij het vaststellen van ambities en doelstellingen voor hun online activiteiten. Ons team van experts gebruikt een breed scala van beproefde tools, hulpmiddelen en technieken voor een nauwkeurige analyse van uw bedrijf, klanten en concurrentie. Aan het eind van onze analyse en audit hebben we een uitgebreid verslag over onze bevindingen dat duidelijke en gefundeerde aanbevelingen over de te nemen stappen.

Voortgang raportages

De informatie in onze verslagen geeft u een volledig inzicht en kan gebruikt worden voor het verbeteren van uw lopende campagne.

Projects optimalisatie

We kunnen ook effectief projecten plannen en optimaliseren binnen grotere bedrijfssystemen. Alles is toegesneden om zo doeltreffend mogelijk te voldoen aan de bedrijfsbehoeften en commerciële doelstellingen van onze cliënten.

Effective Web Development Solutions

Wij bieden realtime analyses die inzicht geven in het gedrag van klanten en de gekozen zoekwoorden. Daarnaast wordt er gemeten wat de huidige posities zijn in google.

 

91

Companies analyzed

12

Market analysis

26

Content auditing

10

Customer auditing

13

Event tracking

15

In-page analytics

Hulp nodig met huidige project

Laat ons een analyse doen voor meer inzicht en groei naar meer omzet

Ontvang een professional analyse van je lopende online marketing campagne en ontvang verbeter punten.

Velden met een * zijn verplicht

(optional)

(optional)

Laat ons weten wanneer we het best met u contact op kunnen nemen om de scan te bespreken.