Email Marketing

Email Marketing

Wij creëren email campagnes die passen bij uw bedrijf. Door ons eigen systeem kunt u zelf ook campagnes opzetten en meten wat er met een mail wordt gedaan. 

Email marketing is een effectieve manier om uw (potentiële) klanten en bestaande klanten op de hoogte te stellen van leuke actie's en nieuwsberichten.

Meten is weten en daarom kunt u precies zien wat er met een mail wordt gedaan.

Onze experts en andere online marketing experts geven allemaal aan dat email marketing het succes naar meer omzet is. Wij verzorgen complete email marketing campagnes, maar u kunt er ook voor kiezen gebruik te maken van onze tool en zelf de campagne te doen. We hebben een hoop templates die u kunt gebruiken, echter is maatwerk natuurlijk ook mogelijk.

De beste manier van e-mail strategie

Wij zetten een email strategie op die werk voor uw bedrijf en niche.

Email Marketing Campaigns

Ons team kan uw email design ontwerpen, creëren en zo instellen dat u er geen omkijken meer naar heeft. Maandelijkse rapportage's zorgen dat het voor u inzichtelijk is of de doelstellingen zijn behaald. Tijdens onze campagne's kunt u altijd zelf inloggen om mee te kijken.

Email Template Design

Onze zelf gebouwde tool voor onze email campagnes kunt u ook zelf gebruiken met of zonder onze hulp. Door een eenvoudig design kan iedereen zijn/haar eigen email campagne doen. Maak gebruik van onze vele templates.

Meten is weten & Reporteren

Ontvang maandelijkse rapportages of log in op ons systeem en bekijk real life hoe uw campagne er voorstaat.

243

Actieve Email Campagnes.

25

Email Template Designs

300K

Verzonden emails

3000+

Aantal verzonden rapportages.

Vertel ons meer over uw email marketing project

Laat ons uw bedrijf helpen met een effectieve email marketing campagne of maak gebruik van ons systeem.

Wij ontwerpen unieke en doeltreffende email designs, teksten en actie's. Verkoop meer producten, diensten of zorg voor een mooie promotie. Wij kunnen u ook helpen met een pakkende maandelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Velden met een * zijn verplicht

(optional)

(optional)

Laat ons weten wanneer we het best met u contact op kunnen nemen om de scan te bespreken.