Pay Per Click Management

Pay Per Click (PPC) Management

Pay Per Click heeft een directe impact op de vindbaarheid en geeft uw merk een veel groter bereik door de zichtbaarheid op de eerste pagina van Google. 

Onze campagne strategieën zijn gericht op de behoeften van onze klanten en hun markt. Wij bieden up-to-date, Pay Per Click diensten, waaronder: Betaalde zoekadvertenties, video reclame, display advertenties, PPC remarketing en sociale reclame.

Wij helpen klanten om hun business doelen te realiseren. We monitoren dagelijks de klant accounts voor een optimale bid prijs en budget rendement te realiseren.

Onze uitstekende resultaten zijn het gevolg van onze toegesneden benadering en een gedetailleerd inzicht van uw zakelijke aspiraties, vertaald naar de juiste pay-per-click advertenties.

Paid Search Advertising

Een positieve ROI via onze PPC zoekadvertenties. Investeer verstandig en gebruik de meest doelgerichte en kosteneffectieve vorm van reclame.

PPC Remarketing

Verander je 'potentiële klanten' in 'trouwe klanten'. Ons team van professionals helpt u bij het opnieuw activeren van gebruikers die in het verleden interesse hebben getoond.

Social Media Adverteren

Bekendheid vergroten over uw merk, product of dienst? We ontwikkelen een sociaal media reclamestrategie gericht op prestatie-indicatoren en uw doelstellingen.

Display Advertising

Wij bieden gerichte Google Adwords campagnes die direct zorgen voor een verhoging van d vindbaarheid en omzet. Wij hebben bij diverse klanten goede resultaten kunnen boeken.

Video advertering

Wij zijn experts in online marketing. Ons team staat klaar om u te helpen om concurrentievoordeel te realiseren via video-advertenties. 

Wij hebben veel ervaring in het opzetten van online campagnes Google AdWords, Bing, Facebook, LinkedIn, Twitter and YouTube.

420

PPC Management Provided

213

Paid Search Advertising

17

Video Advertising Projects

141

Display Advertising Campaign

98

Successful PPC Remarketings

315

Social Advertising Projects

Hulp nodig met huidige project

Laat ons een analyse doen voor meer inzicht en groei naar meer omzet

Neem direct contact met ons op en profiteer maximaal van uw investering.

Velden met een * zijn verplicht

(optional)

(optional)

Laat ons weten wanneer we het best met u contact op kunnen nemen om de scan te bespreken.