Web Development Services

Zoekmachine optimalisatie (SEO) & Marketing

Zoekmachine optimalisatie (SEO) zorgt dat uw website op de eerste pagina staat van Google op de gekozen zoekwoorden. Dit verhoogd uw verkopen, aanvragen en is vaak goedkoper dan Google Adwords.

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) pakketen zijn inclusief: Organische top positie's, On-page SEO, Link building, Zoekwoord onderzoek en maandelijkse rapportage.

Organisch zoeken

Sta op de eerste pagina van Google zonder te adverteren via Google Adwords. Deze manier is vele male effectiever en goedkoper.

Zorg voor meer omzet en een enorme groei.

On-Page SEO

Google kijkt naar enorm veel factoren waarom uw zoekwoord een bepaalde positie krijgt op het internet. Één van de belangrijkste is On-Page SEO.

Uw website moet optimaal zijn voor Google en de bezoeker.

Link Building

Relevante links van andere websites naar uw website zorgen dat Google uw website laat stijgen.

Link building is en blijft een belangrijk onderdeel van een effectieve SEO campagne.

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is een fundamenteel onderdeel naar online succes. Onze SEO strategie wil uw website hoger laten stijgen binnen de resultaten van Google. Wij meten wekelijks naar stijgingen en dalingen en anticiperen hier direct op. We bouwen nieuwe landingspagina's en laten deze versneld indexeren. Laat uw online verkopen en bezoeken enorm groeien.

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is de manier tot online succes. Wij bieden verschillende SEO pakketten aan die gericht zijn op de strategie van uw bedrijf.

Laat onze experts top positie's behalen, met hun jaren langen ervaring op het gebied van SEO.

83%

Organische bezoeken - Stijging

42%

Bezoekers blijven langer - Stijging

60%

Bezoekers kopen sneller - Stijging

32%

Meer pagina's bekeken - Stijging

Zoekwoord onderzoek

Één van de meest belangrijke dingen van een effectieve SEO campagne zijn de juiste zoekwoorden. Vandaar dat wij altijd vooraf een zoekwoord onderzoek doen. Hieruit komt naar voren of er genoeg mensen zoeken op het betreffende zoekwoord en wat zijn de zoekwoorden die de concurrentie gebruikt.

Rapportage

Wij leveren maandelijks uitgebreide rapportages van zoekwoord positie's, uw On Page SEO score en link building stijging. Transparantie staat bij ons hoog in het vaandel, omdat wij willen dat u begrijpt wat er gebeurd en waar u voor betaald.

Vertel ons meer over uw project

Laat ons uw bedrijf helpen online te groeien doormiddel van zoekmachine optimalisatie (SEO)

Ons team van professionele SEO experts is de geschikte partner tot een succesvolle samenwerking.

Velden met een * zijn verplicht

(optional)

(optional)

Laat ons weten wanneer we het best met u contact op kunnen nemen om de scan te bespreken.