Web Development Services

Web Development

Vindbaar In heeft ervaring in het ontwikkelen van de juiste oplossing online. Laat ons uw website of webshop bouwen en zorg voor meer online verkopen en bezoekers.

Wij creëren websites en webshops, maar ook maatwerkoplossingen startend vanuit een ontwerp. Door een gedetailleerd ontwerp kunnen wij uw website naar wens programmeren. Bij Vindbaar In werken ervaren marketeers, web developers, designers en content specialisten.

Door deze teams samen te laten werken komen komen wij altijd tot een passende en effectieve oplossing.

Wij bieden een breed assortiment aan diensten. Van webshops of andere verkoopoplossingen tot website, intranet, extranet en besproken software oplossingen. Sinds kort bouwen wij ook mobiele apps en api's.

Heeft u vragen over een passende oplossing die past bij uw bedrijf? Dan horen wij dit uiteraard graag van u.

Webshop oplossingen

Ons bedrijf heeft meerdere webshop en andere verkoop oplossingen ontwikkeld en nog in beheer.

CMS, WordPress, Drupal

Wij bouwen en beheren vaak in een (CMS) content management systems. Dat houd in dat u makkelijk en gebruiksvriendelijk uw website zelf kan aanpassen en beheren.

Intranet / Extranet

Ons team van ontwikkelaars bouwen maatwerk oplossingen voor zowel Intranet & Extranet. Daarnaast kunt u ook terecht bij ons voor bijvoorbeeld een kennisbank.

Facebook Applicaties

Wij bouwen applicaties voor Web, Mobiel & Facebook App Development.

Email Marketing Software

Wilt u een eigen mail systeem om uw klanten te benaderen in plaats van bijvoorbeeld Mailchimp of andere platformen? Bespaar kosten en laat een email campagne oplossing voor u creëren.

PHP and JS Development

Onze senior specialisten programmeer weten alles van: HTLM, CSS, PHP, Drupal, Python, JavaScript/ jQuery en andere moderne technologieën.

 

Effective Web Development Solutions

Responsive web development

Door tijdens het ontwikkelen van een nieuw project gebruik te maken van de nieuwste ontwikkelingen zijn al onze websites en webshops mobiel vriendelijk.

Testen voor live gang

Met de speciale test tools scannen wij de gehele website voordat deze live gaat. Door deze aanpak loopt u het mist risico dat er toch iets fout gaat als de site live gaat.

Effective Web Development Solutions

Vertel ons meer over uw project

Laat ons met passie en gedrevenheid uw projecten realiseren

Van maatwerk oplossingen tot bestaande (CMS) systemen bij ons kunt u terecht voor een passende oplossing.

Velden met een * zijn verplicht

(optional)

(optional)

Laat ons weten wanneer we het best met u contact op kunnen nemen om de scan te bespreken.